Van Der Ploeg Schilderwerken

Van der Ploeg schilderwerken; Vakmanschap met Verve!

Welkom bij Van der Ploeg Schilderwerken te Harlingen. Na 20 jaar ervaring te hebben opgedaan als schilder in dienst van diverse schildersbedrijven, heeft Michel van der Ploeg sinds april 2011 zijn eigen bedrijf Van der Ploeg Schilderwerken opgericht. Alle voorkomende schilderwerkzaamheden binnen het vak worden naar wens van de klant uitgevoerd. Dit bestaat voornamelijk uit binnen- en buitenwerkzaamheden, onderhoudsschilderwerken, renovatie, restauratie en nieuwbouw.

Het werkgebied is voornamelijk in Friesland, maar buiten dit werkgebied is uiteraard ook mogelijk. Bedrijven, instellingen en particulieren zijn voor alle voorkomende schilderwerkzaamhden aan het juiste adres bij Van der Ploeg Schilderwerken.

Onze Diensten

01. Binnen- en buitenwerkzaamheden

Van der Ploeg schilderwerken met meer dan 20 jaar ervaring verzorgt diverse soorten schilderswerkzaamheden in en rondom Friesland.

Voor het binnenschilderwerk is ons schildersbedrijf gespecialiseerd in:

Schilderwerk binnen, behangen, wanden en plafonds schilderen,Houtwerk, deuren schilderen en afwerken

buitenschilderwerk: Gevels schilderen, kozijnen schilderen

02. Onderhoudsschilderwerken

Als eigenaar of beheerder van een groot gebouw, complex of serie woningen is het terugkerend onderhoud een hele verantwoordelijkheid. Dat begrijpen wij bij Van der Ploeg schilderwerken als geen ander.

Al jaren zetten wij ons in voor vaste professionele opdrachtgevers. Bij ons kunt u rekenen op duidelijke afspraken, betrouwbaarheid en goede onderlinge contacten. Wij helpen u bij het ontwikkelen van een renderende lange termijn aanpak, en kunnen u ook ondersteunen bij calamiteiten.

03. Renovatie en restauratie

Nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie zijn belangrijke activiteiten binnen onze organisatie, die onderdeel uitmaken van het complete onderhoudsplan voor het behoud van uw onroerend goed. Bij alle drie de activiteiten komen voor een groot deel dezelfde werkzaamheden voor.

Toch zijn er wel degelijk verschillen. Juist daarom is het verstandig om Van der Ploeg schilderwerken al in een vroeg stadium bij uw plannen te betrekken.

Samenwerken?

Wij staan graag voor u klaar.